Коли ми говоримо про святкування Великодня і святковий стіл, то найперше спадають на думку паска та крашанки. Запах пасочок, які мама або бабуся дістає із духовки — це запах Великодня, дитинства і рідної домівки.
Сучасні версії
улюбленої великодньої випічки вражають своїм виглядом і смаком. Це справжні
витвори кулінарного мистецтва! Тому, сьогодні на кулінарному засіданні в
бібліотеці – філії 3 Олександрійської МЦБС чарівні пані Університету третього
віку ознайомились з книгами про підготовку до святкування Великодня в різних
регіонах України та рецептами старовинних випічок на Великдень, згадали види
пасок, залюбки ділились способами фарбування крашанок та родинними рецептами
приготування самих найсмачніших бабусиних пасок. Всі присутні проявили свої
творчі здібності, прийнявши участь у майстер – класі «Прикраса на паску з маршмеллоу»
та продемонстрували свої кулінарні
таланти під час дегустації ароматних пасок.
Немає коментарів:
Дописати коментар