У час, коли ми щодня стикаємося зі стресовими факторами, пріоритетність нашого психічного здоров’я є важливішою, ніж будь-коли.
На черговому кулінарному засіданні працівники бібліотеки - філії 3 Олександрійської МЦБС разом з експертом з правильного здорового харчування пані Євгенією підготували для студентів Університету третього віку дослідження вчених і розповіли, як їжа, яку ми вживаємо, напряму пов’язане з нашим ментальним (психічним) здоров’ям.
Присутні продивились відеоролик «Тарілка здорового харчування», прийняли активну участь в обговоренні питання щодо причин зміни ваги тіла у зв’язку з віком, на практичних вправах з’ясували: які продукти краще вживати, щоб чітко мислити і відчувати себе більш активними та бадьорими, як можна покращити свій настрій просто змінивши свої харчові вподобання. На підтвердження набутих знань всі долучились до приготування всім відомого салату олів’є, але вже з новими інгредієнтами для користі організму.
Після дегустації салату, всі прийшли до висновку, що треба слідкувати, що ми кладем на тарілку, бо це може впливає на наше психічне здоров’я та загальне самопочуття, адже «Тарілка здорового харчування» – це не лише корисно, але й смачно!
Немає коментарів:
Дописати коментар