Напередодні смачного свята Дня кухаря, який щорічно у всьому світі відзначається 20 жовтня, на кулінарне засідання в бібліотеці – філії 3 Олександрійської МЦБС зібрались студенти Університету третього віку.
Кухар - одна з найдавніших і завжди сучасна професія. Хороший кухар – справжній чарівник смаків і ароматів у всі часи цінувався у всіх народів. Сьогодні на засіданні згадали про відомих кухарів, їх мистецтво, прислів’я та приказки про їжу. Працівники бібліотеки розповіли веселу легенду «Чому дівчата при сватанні дають хлопцям гарбуза», розповіли про цілющі властивості цієї ягоди та пригостили присутніх смачним гарбузовим соком.
Кожна господиня поділилась рецептом приготування блюд з гарбуза та пригостила своїм кулінарним шедевром. Наприкінці засідання всі із задоволенням позували для фото із паном Гарбузом.
Немає коментарів:
Дописати коментар