Якщо запитати будь-кого в Україні, яка страва є найпопулярнішою, відповідь буде однозначною — борщ! Це дійсно класична українська страва, яку можна знайти, як на домашньому столі, так і в меню вишуканих ресторанів.
Кожна українка має свій, унікальний, найкращий рецепт борщу. І в цьому сьогодні впевнились чарівні пані клубу за інтересами «Кулінарія» Університету третього віку, які завітали до бібліотеки – філії 3 Олександрійської МЦБС. Вони згадали історію виникнення борщу, його різновиди, інгредієнти, поділились старовинними рецептами своїх родин приготування цієї страви. Інстилізована Етнохата в приміщенні бібліотеки наповнилась неймовірно ароматними пахощами щойно приготованого на багатті борщу та ароматом пампушок з часником. Кожна з учасниць приготування сумісної страви дякували організаторам та одна одній за неймовірно позитивні емоції, радість від спілкування та почуття гордості за нашу національну страву.
Немає коментарів:
Дописати коментар