В ці зимові суворі дні кулінари всього світу святкують Міжнародний день круасану та День гарячого шоколаду. Сьогодні на чергове кулінарне засідання, яке відбулось в бібліотеці – філії 3 Олександрійської МЦБС, зібрались пані Чарівниці клубу за інтересами «Скарбниця» Університету третього віку територіального центру, щоб поговорити про історії виникнення смачних круасанів та гарячого шоколаду.
Для деяких присутніх було відкриттям, що відомий всім круасан зовсім не винахід французів і чому він має форму османського півмісяця, а також дізнались, що саме українські кулінари - кондитери з Кременчука завдяки круасану потрапили до Книги рекордів Гіннеса. В приємній дружній атмосфері колежанки поділились рецептами смачних круасанів, провели дегустацію гарячого шоколаду з різними добавками та обговорили цінні для здоров’я властивості цього смачного запашного напою.
Всім відомо, що французи не уявляють собі сніданку без свіжих, щойно спечених круасанів з чашечкою гарячого кофе чи шоколаду. А зробити неперевершений сніданок так просто! Заваріть собі каву чи приготуйте гарячий шоколад, візьміть до нього повітряно - легкий круасан - і «вуаля» - французький сніданок готовий! Смачного Вам!
Немає коментарів:
Дописати коментар